Reservar

a Tapasbar

Segundo

EL MENU

Gezellig samen genieten!

TAPASBAR SEGUNDO - SCHUTTERSHOF 32 - GOES

VACANTES

Las Tapas de Segundo

VAN DINSDAG T/M ZONDAG ONBEPERKT TAPAS ETEN VOOR EEN VAST BEDRAG!

Reservar

Reserva en SEGUNDO

Lieve gasten, we mogen u eindelijk weer fijn verwelkomen in ons restaurant!

Daarom zijn we van dinsdag t/m zondag weer "normaal" geopend met ons binnen restaurant en terras voor All You Can Eat Tapas.

U kunt er onbeperkt tapas eten voor €32,50 p.p. Kinderen van 4 t/m 8 jaar à €15,95 en kinderen van 9 t/m 11 jaar €18,95. (Nieuw... Dit is inclusief desserts!)

Reserveren voor het diner kunt u doen via E-Mail en via telefoonnummer: 0113-348065 (vol=vol). Bij aankomst bij ons restaurant en / of terras vragen wij u uw contactgegevens achter te laten en volgt een gezondsheidscheck.

Mochten er weer nieuwe updates zijn, dan laten we dit uiteraard via onze socials en website weten."

Hoe en wanneer ?
Van dinsdag t/m zondag vanaf 17:00u kunt u ons restaurant bezoeken voor All You Can Eat Tapas (onbeperkt tapas eten).
De keuken is geopend tot 22:00u, ook voor het bestellen van desserts. Hierna kunt u uiteraard nog wel gezellig blijven zitten voor een drankje, koffie e.d.

Veilig genieten?
Uiteraard hebben ook wij op allerlei manieren voorzorgsmaatregelen getroffen voor ieders veiligheid. Natuurlijk voor jullie als onze gasten maar ook onze crew moet veilig kunnen werken.

Het spreekt voor zich dat we hierbij ook jullie volledige medewerking vragen maar graag ook begrip voor deze (nog steeds) voor iedereen lastige situatie.

Overige info...
Momenteel nemen wij enkel tafels aan van maximaal 4 personen uit verschillende huishoudens (M.U.V een gezin). Voor meerdere personen uit verschillende huishoudens moeten er meerdere tafels worden gereserveerd. Wij zullen de tafels dan zo dicht mogelijk bij elkaar proberen te plaatsen. Voor gezinnen uit hetzelfde huishouden hebben wij tafels van maximaal 8 personen.

We zijn uiteraard blij met alle versoepelingen maar houden ons nog steeds (zoveel als werkbaar mogelijk) aan de actuele R.I.V.M. maatregelen.

Heeft u een vraag, suggestie of staat uw keuze niet in onze menu's? Onze crew adviseert u graag!

Heeft u of iemand in uw gezelschap een allergie? Meld het ons alstublieft.

Telefonisch reserveren graag tussen 15:00u en 18:00u

Lees S.V.P voordat u uw reservering maakt eerst hier onze: Segundo Reservering Voorwaarden