Reservar

a Tapasbar

Segundo

EL MENU

Gezellig samen genieten!

TAPASBAR SEGUNDO - SCHUTTERSHOF 32 - GOES

VACANTES

Las Tapas de Segundo

VAN DINSDAG T/M ZONDAG ONBEPERKT TAPAS ETEN VOOR EEN VAST BEDRAG!

Reservar

Reserva en SEGUNDO

Tapasbar Segundo is een uitstekende keus om gezellig met uw partner, familie en/of vrienden een fijne smaakvolle avond door te brengen.
Het is weliswaar nog wel even anders dan jullie bij ons gewend zijn en ook wij gaan ons natuurlijk houden aan de R.I.V.M. voorwaarden met de 1,5 meter afstand. Gasten uit hetzelfde gezin mogen aan één tafel zitten en 2-tallen (stellen) ook. Een goed begin dus.

"Voor de maand september zullen we alleen reserveringen aannemen via E-Mail en via telefoonnummer: 0113-348065 en u daarbij een aantal volgens het R.I.V.M. geadviseerde vragen stellen. (Eventueel kunt u ook reserveren via Facebook Messenger)
Er zal o.a. aan u worden gevraagd of u corona gerelateerde gezondheidsklachten heeft. Wij stellen het zeer op prijs maar gaan er ook vanuit dat u deze vragen naar waarheid zal beantwoorden. Indien het blijkt dat u toch gezondheidsklachten heeft die direct of indirect in betrekking (kunnen) staan met het Corona virus kan u de toegang worden geweigerd aan de deur. Dit om verdere verspreiding van het Corona virus te voorkomen.

Momenteel nemen wij enkel tafels aan van maximaal 4 personen uit verschillende huishoudens (M.U.V een gezin). Voor meerdere personen uit verschillende huishoudens moeten er meerdere tafels worden gereserveerd. Wij zullen de tafels dan zo dicht mogelijk bij elkaar proberen te plaatsen. Voor gezinnen uit hetzelfde huishouden hebben wij tafels van maximaal 8 personen.
We bekijken het per maand wat we wel maar natuurlijk ook niet mogen i.v.m. de R.I.V.M. maatregelen."

Online reserveren is helaas momenteel nog niet mogelijk. Reserveren kunt u via E-Mail en telefoonnummer: 0113-348065
(Telefonisch reserveren graag tussen 15:00u en 18:00u)

Lees S.V.P voordat u uw reservering maakt eerst hier onze: Segundo Reservering Voorwaarden